8. Sınıflarımıza Uluslararası Bakalorya Diploma Programı Tanıtılıyor

                  Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu Lisemiz bünyesinde uygulanan Uluslararası Bakalorya Diploma Programı 8. sınıf öğrencilerimize detaylı bir şekilde tanıtılmaktadır.

                  Öncelikle Mdr. Yardımcısı/ IB Koordinatörü Şerife DEMİRCİOĞLU tarafından 8. sınıflarımızın her birine IB Dünya Okulu olmanın ne olduğu, IB diploma programlarının içeriği ve avantajları, yurt dışındaki ve Türkiye'deki üniversitelerin sağladığı kolaylıklar ve burs imkânları anlatıldı. Sınıf sunumları bittikten sonra 8. sınıf öğrencilerimiz şu anda IB programında okuyan öğrencilerimizle bir araya gelip merak ettikleri soruları sordular. Daha sonra öğrencilerimize küçük gruplar halinde IB matematik, biyoloji, kimya ve fizik öğretmenlerimiz tarafından laboratuvarlarda ve matematik sınıfında IB programında bu derslerin işlenişi ve içeriği hakkında sunumlar ve örnek deneyler yapıldı.

                  Genel IB tanıtımı, matematik ve fen grubu sunumlarından sonra 8. sınıflarımızla IB diploma Programı çalışmalarımız sözel grubu derslerin tanıtımı ile devam edecektir.

 




bottom