Lise Öğrencilerimiz Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki Yaşlıları Ziyaret Etti

5 Nisan 2012 tarihinde Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve IB öğrencilerimiz Okul Aile Birliklerimizle beraber Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret programımız öğrencilerimizin hazırladıkları Klasik Türk Müziği korosuyla başladı. Beraberce söylenen şarkılardan sonra öğrencilerimizin yaşlılara sunduğu bazı ikramlarla yaşlılarımız ve öğrencilerimiz beraber hoşça vakit geçirdiler.

Okul Aile Birliklerimiz tarafından düzenlenen kermes gelirleriyle ve öğrencilerimizin katkılarıyla huzurevine yaşlıların hoşça vakit geçirebilmeleri için hobi malzemeleri (ahşap boyama malzemeleri, boyalar, seramik malzemeleri, vb.) alındı ve öğrencilerimiz tarafından teslim edildi. Ayrıca huzur evinde yeni açılan kişisel bakım merkezine de maddi katkıda bulunuldu.

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, Okul Aile Birliği üyelerimiz ve yöneticilerimiz huzurevinden iyi dileklerle ve bir daha görüşmek üzere sevgiyle uğurlandı.