"Destination Imagination" Organizasyonunda İköğretim ve IB Öğrencilerimizin Başarısı

Dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonu Destination Imagination tarafından organize edilen Anlık Görev Yarışması Ankara Turnuvası Özel Bilkent Laboratuvar Lisesinde gerçekleşti. İlköğretim okulu 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizden oluşturulan beş ekip ve Özel Anadolu Lisesi IB Programı öğrencilerimizden oluşturulan bir ekip olmak üzere bu yıl ilk kez katıldığımız yarışmayı dereceyle tamamladık. Yarışmanın birinci aşamasında öğrenciler daha önce hazırladıkları projeleri sundular, ikinci aşama olan anlık görevlerde ise sadece yarışmacıların bildiği gizli problemleri çözdüler.

Projeler Koordinatörü/Müd.Yrd. Ayşe Esra PEKER, İlköğretim okulu Teknoloji Tasarım öğretmenlerimiz Deniz ALTUNKAYNAK ve Nilay İRKİN sorumluluğunda 3 aylık bir eğitim programından geçen İlköğretim okulumuzdan "Seven Stars" ekibimiz yapı kategorisinde 1.lik, "Innovative Children" ekibimiz yapı kategorisinde 3.lük, "Creative Children" ekibimiz ise Teknik kategorisinde 3.lük kazandı.

IB Koordinatörü/Müd.Yrd. Şerife DEMİRCİOĞLU ve Matematik Öğretmenimiz Işıl Üstün KİTİŞ sorumluluğunda hazırlanan Anadolu Lisesi IB Programından "Jobless" ekibimiz Bilim kategorisinde 3.lük kazanmıştır.

Derece alan Dİ Ekiplerimiz;

İlköğretim "Seven Stars" ekibi Yapı kategorisi 1.lik

Enes Karaoğlu 7/A, Yağmur Güner 7/C, Mert Ateş 7/C, İzgi Kanatlı 7/D, Baran Erdoğan 7/E, Burak Yazıcı 6/D, Arınç Şener 6/B

İlköğretim"Innovative Children" ekibi Yapı kategorisi 3.lük

Alper Şuğle 7/D, Bilgesu Aplakay 7/C, Arda Aydın 7/D, Tuğba Özcan 7/B, Doğa Dolay 6/D, Bahadır Hazırlar 6/E, Cem Ekin Altıntaş 6/E