Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nı (ZİÇEV) Ziyaret Ettik

IB Diploma programının amacı bireyi bütün olarak eğitmek ve sorumluluk sahibi, bilinçli gençler yetiştirmektir.  CAS (Yaratıcılık, Etkinlik, Toplum Hizmeti) IB diploma programının vazgeçilmez bir parçasıdır. CAS’in bir bölümü olan toplumsal hizmetin amacı, toplumda yer alan ve bizlere ihtiyacı olan kişilerin farkında olmak ve onlara yardım etmektir.

Bu amaçlar doğrultusunda ve toplumsal hizmet kapsamında 27 Ekim 2013 Pazar günü okulumuz IBDP CAS koordinatörü Emel GÜNEŞ ve 11IB öğrencilerimiz Ankara Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfını ziyaret ettik. Vakıfta yatılı kalan beş öğrenci ile tanıştık ve sohbet ettik.

Düzenli olarak gerçekleştirilecek bu ziyaretlerde öğrencilerimiz ZİÇEV öğrencileri ile paylaşımlarda bulunulacak ve onlarla beraber çeşitli etkinlikler yapacaklardır.